Ζήσε το τώρα : μυθιστόρημα - Kelly, Cathy (Διαδρομή στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2007)
Η φιλόξενη οδός Σάμερ δεν επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στους κατοίκους της. Κι όμως, σε αυτή τη γειτονιά, που όλοι φαίνεται να γνωρίζουν τα πάντα για όλους, υπάρχει χώρος για πολλά μυστικά. Η εργασιομανής Φέι, που μεγάλωσε μόνη της την κόρη της Άμπερ, κατόρθωσε για χρόνια να της κρύβει το ένοχο παρελθόν της. Τώρα όμως που η Άμπερ θέλει να χαραμίσει το μέλλον της για έναν έρωτα, μοιάζει όλο και πιο επιτακτική η ώρα να αποκαλυφθεί το μυστικό της. Και η Μάγκι, που επιστρέφει στην οικογένειά της μετά από μία σχέση που ναυάγησε, πρέπει πια να αντιμετωπίσει το μυστικό που δεν τολμά να ομολογήσει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό. Στην οδό Σάμερ μένει και η Κρίστι: σοφή κι ευγενική, μπορεί να διαβάσει τις καρδιές των άλλων και είναι η μόνη που φαίνεται να έχει όλες τις απαντήσεις. Μόνο που αυτή τη φορά, το μυστικό που κι εκείνη έχει κρύψει από τον άντρα της ανεβαίνει στην επιφάνεια. Μπροστά στα φαντάσματα του παρελθόντος, η αλήθεια είναι απλή και αφοπλιστική για όλες: ελεύθερες από κάθε μυστικό που τις κρατά πίσω, είναι καιρός να αφήσουν το παρελθόν και να ζήσουν το τώρα.