Ο άλλος του εαυτός : μυθιστόρημα - Zweibel, Alan (Μελάνι, 2007)
Ο Σούλμαν έχει χάσει τον έλεγχο της ζωής του, ο γάμος του καταρρέει, το χαρτοπωλείο του κινδυνεύει να κλείσει. Προσπαθώντας να βγει απ' το αδιέξοδο αποφασίζει να τρέξει στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Στα 26 κεφάλαια, ένα για κάθε μίλι του μαραθώνιου που τρέχει ο Σούλμαν, παρακολουθούμε μέσα από συνεχή φλας μπακ την ιστορία της ζωής του, καθώς εξετάζει μία μία όλες τις επιλογές που έκανε. Και τότε, αυτός ο συνηθισμένος οικογενειάρχης συνειδητοποιεί ότι για να μπορέσει να βάλει τη ζωή του πάλι σ' ένα δρόμο, θα πρέπει να παλέψει και να νικήσει τους φόβους και τις αναστολές του. Είναι μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και παλμό, που ασχολείται με τα ζητήματα της ταυτότητας, της φιλοδοξίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης, όπως μας τη διηγείται ένας από τους καλύτερους συγγραφείς της αμερικάνικης κωμωδίας.