Στον τροπικό του έρωτα : μυθιστόρημα - Πρέκας, Φραντς (Λογοτεχνική, 2007)
Αν ταξιδέψει κανείς εκεί στο νότιο Αιγαίο, κάπου μεταξύ Πελοποννήσου και Κρήτης, ίσως συναντήσει ένα πολύ μικρό νησάκι. Οι χάρτες δεν το αναφέρουν, είναι τόσο μικρό που κι αν το έδειχναν θα ήταν σαν μια κουκίδα. Πολύ σπάνια το μικρό αυτό νησάκι έχει επισκέπτες. Οι γλάροι και τα θαλασσοπούλια είναι οι μόνιμοι κάτοικοι του. Για πολλούς αυτό το νησάκι δεν σημαίνει τίποτε. Για κάποιο ζευγάρι, όμως, που ένα ναυάγιο ένωσε τη μοίρα τους, σημαίνει πολλά... Δύο σύγχρονοι Ροβινσόνες, μια νέα πορεία ζωής, μια ανάσα από την αναγέννηση...