Πού κρυβόταν η αλήθεια - Evans, Nicholas, 1950- (Ωκεανίδα, 2007)
Κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό για πάντα. Δύο σκιέρ βρίσκουν το πτώμα μιας κοπέλας θαμμένο στους πάγους. Η αναγνώριση δεν καθυστερεί. Αλλά πώς και γιατί πέθανε η ¶μπι Κούπερ; Και ποια αλληλουχία γεγονότων οδήγησε σε μια τόσο τραγική κατάληξη το χρυσό κορίτσι μιας στοργικής οικογένειας της Νέας Υόρκης;