Πόσα είναι τ' αυτάκια σου κουνελάκι Ρούμπυ (Απαλά αυτάκια, 2000)
Αυτό το πολύ όμορφο βιβλίο από χαρτόνι με τα υπέροχα σχέδια, τα ζωηρά χρώματα και προπαντός τ' απαλά αυτάκια, προσελκύει τον μικρό αναγνώστη και του μαθαίνει διασκεδάζοντας τους αριθμούς.