Οι μύθοι του Αισώπου - Αίσωπος, 6ος αι. π.Χ. (Σύγχρονοι Ορίζοντες, 2004)
Σ’ αυτό το βιβλίο θα βρείτε έξι όμορφους και διδακτικούς μύθους, που ο καθένας τους είναι από μόνος του ένα χρήσιμο και διασκεδαστικό μάθημα.