Το καινούριο σπίτι - Κόντη, Μαρία (Χάιντι, 2001)
Ελάτε στην ξένοιαστη παρέα της Χάιντι κι αφήστε την να σας διηγηθεί τις πιο όμορφες και τρυφερές ιστορίες! Κοντά στον αγαπημένο της παππού, που μένει σε μια φτωχική μα φιλόξενη καλύβα στις μακρινές Άλπεις, η μικρή Χάιντι νιώθει πως βρήκε τη ζεστασιά και την αγάπη που τόσο της έλειπε! Τώρα μπορεί να βλέπει ελεύθερη τ' αστέρια, ν' ακούει το τραγούδι των πουλιών, ενώ το παγερό αεράκι του βουνού της ψιθυρίζει τα μυστικά του!