Ο Τζακ και η φασολιά - Γαλάτουλα, Τατιάνα (Τα ωραιότερα παραμύθια του κόσμου, 1999)
Τα πιο γνωστά παραμύθια όλων των εποχών ξαναζωντανεύουν χάρη στη νέα, υπέροχη σειρά Τα Ωραιότερα Παραμύθια του Κόσμου! Ο Τζακ και η Φασολιά είναι ένα από τα πιο γνωστά, παραδοσιακά, αγγλικά παραμύθια. Σκαρφαλώστε μαζί με τον Τζακ στην τεράστια φασολιά, μπείτε στο κάστρο που είναι χτισμέ-νο στα σύννεφα και αντιμετω-"" πίστε το γίγαντα που ζει πίσω από τα πέτρινα τείχη!