Ο μπόμπιρας μαζεύει τα παιχνίδια του - Sanschagrin, Joceline (Modern Times, 2002)
Τα παιχνίδια του Μπόμπιρα βρίσκονται σκορπισμένα παντού. Ο μπαμπάς και η μαμά προσπαθούν να συμμαζέψουν το σπίτι. Έχει έρθει, όμως, η στιγμή να μάθουν στον Μπόμπιρα ότι πρέπει να μαζεύει μόνος του τα παιχνίδια του!