Η ζωή σε δύο πράξεις - Robb, Maggie (Μούσες, 1999)
Ο Λουκ γνωρίζει την Ιζαμπελ, ερωτεύονται και αποφασίζουν να ζήσουν μαζί. Αλλά ο Λουκ είναι χωρισμένος με δύο παιδιά που μένουν μαζί του τρεις φορές της εβδομάδα. Και η μητέρα τους έχει σοβαρούς ενδοιασμούς για το αν η Ιζαμπελ είναι αρκετά ώριμη για να παίξει το ρόλο της μητριάς, έστω και τις λίγες ώρες που τα έχει κοντά της, και κάνει ό,τι μπορεί για να τη φέρει σε δύσκολη θέση και να την αντιπαθήσουν τα παιδιά. Αλλά η ζωή παίζει απρόβλεπτα παιχνίδια και οι δυο γυναίκες θα αναγκαστούν να συνεργαστούν, για να προστατέψουν τα παιδιά από το πιο τραγικό πράγμα που θα μπορούσε να τους συμβεί.