Η άνοιξη αργούσε νά 'ρθει - Allen, Claire (Ωκεανίδα, 2007)
Λονδίνο. Η Μαρίνα, ανύπαντρη μητέρα, κλέβει το κομπόδεμα ενός εμπόρου ναρκωτικών και μαζί με το μικρό της γιο φεύγει όσο πιο μακριά μπορεί, ελπίζοντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Λίβερπουλ. Ο Λίαμ, ένας φαινομενικά ανέμελος νεαρός, παίρνει ένα γράμμα που ζωντανεύει μέσα του τους εφιάλτες μιας βασανισμένης παιδικής ηλικίας. Η φυγή μοιάζει να είναι η μοναδική του διέξοδος. Βόρεια Ουαλία. Η Χάνα, η μοναχική ιδιοκτήτρια ενός μικρού ξενοδοχείου που δεν λειτουργεί πια, αναλογίζεται τη θλιβερή τροπή που από πολύ νωρίς πήρε η ζωή της. Η τύχη θα ενώσει τους τρεις αυτούς ανθρώπους, που θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να ξεπεράσει το οδυνηρό παρελθόν του και να πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια του.