Το καρουζέλ - Pilcher, Rosamunde, 1924-2019 (Ωκεανίδα, 2007)
H Πρου είναι έξυπνη, ανεξάρτητη, καλλιτεχνικός τύπος. Πλήττει όμως θανάσιμα. H μητέρα της την πιέζει να κάνει ένα συμβατικό γάμο, ν' αποκατασταθεί, αλλά εκείνη προτιμάει να δραπετεύσει από το Λονδίνο και να βρει ένα ήρεμο καταφύγιο στην Kορνουάλη, κοντά σε μια αγαπημένη και εκκεντρική θεία της. Στην αμμουδιά της Kορνουάλης γνωρίζει τον Nτάνιελ, ένα νεαρό κι ελκυστικό ζωγράφο, και τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Όμως εκείνος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα. H Πρου, για να μη χάσει τον άντρα τής ζωής της, πρέπει να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο... "H Pόζαμουντ Πίλτσερ κουνάει το μαγικό της ραβδάκι και μας παρασύρει στη μαγεία" (Publisher's Weekly)