Η αδερφή μου η Κλάρα και το ποντικοτροφείο της - Inkiow, Dimiter (Βιβλία για παιδιά και για νέους : Η αδελφή μου η Κλάρα, 1995)
Με μια αδερφή σαν την Κλάρα, που έχει καταπληκτικές ιδέες, που σκαρώνει σκανταλιές κι αναστατώνει το σπίτι, σίγουρα η ζωή είναι διασκεδαστική. Κι αν τα φορτώνει όλα στο μικρότερο αδερφό της, εκείνος δεν το βάζει κάτω. Μέσα από τις χαριτωμένες διηγήσεις του προβάλλει η τρυφερότητα και η αφέλεια της παιδικής ηλικίας.