Ποτέ μου, ποτέ μου, ποτέ δε θα το ξανακάνω - Κουβαρά, Χριστίνα (Μικροί θησαυροί : Δεύτερο βήμα ;, 1999)
Η Χριστίνα μας κλείνει παιχνιδιάρικά το μάτι και μεγαλώνει παρέα μας. Και όλο μεγαλώνει και όλο σκαρφίζεται ζαβολιές. "Ποτέ μου, ποτέ μου, ποτέ δε θα το ξανακάνω", λέει στον μπαμπά της και όλο παίζει με τη φωτιά, πριονίζει καρέκλες, σπάει καλά σερβίτσια, καλπάζει με άλογα, παπουτσώνει γάτες, παίζει κρυφτό και κυνηγητό με τη ζωή την ίδια.