Το αρχοντόπουλο και το φτωχόπαιδο : και άλλα δύο παραμύθια - Αρτίνος, Νάσος (Τα ωραιότερα παραμύθια σοφίας, 2005)
Έξι τεύχη με μοναδικά παραμύθια σοφίας που ταξιδεύουν τους μικρούς αναγνώστες στη μαγεία, τη σοφία και την ομορφιά του παραμυθιού, μπολιάζοντάς τους, παράλληλα, με τις σημαντικές ανθρώπινες αξίες. Για παιδιά από 4 χρόνων και πάνω.