Ένα ζωάκι για τη στρουμφίτα - Γιαννίκου, Κατερίνα; Κόντη, Μαρία (Στρουμφάκια, 2000)
Συμφορά! Η Στρουμφίτα έχασε την πεταλούδα της και είναι πολύ στενοχωρημένη! Τα Στρουμφάκια έχουν ψάξει όλο το Στρουμφοχωριό, αλλά η πεταλουδίτσα δεν είναι πουθενά! Θα τα καταφέρουν άραγε τα Στρουμφάκια να βοηθήσουν τη μικρή Στρουμφίτα και να εμποδίσουν τον κακό Δρακουμέλ που στρουμφοπαραμονεύει;