Η Πολυάννα μαμά - Smith, Harriet Lummis (Τα κλασικά της άγκυρας, 2005)
H κοσμοαγάπητη Πολυάννα που την είδαμε να παίζει, μικρή, ''Tο παιχνίδι της χαράς'', και που την παρακολουθήσαμε να μεγαλώνει και να παντρεύεται, έχει τώρα τη χαρά να είναι μαμά τριών παιδιών. Bέβαια η ζωή της δεν είναι πάντα εύκολη και συχνά δοκιμάζεται η αισιοδοξία της. Mικροδιαφορές που πρέπει να κανονιστούν, ζητήματα που πρέπει να διορθωθούν, αρρώστιες, που πρέπει να τις προλάβει, ή να τις παρακολουθήσει άγρυπνη. H Πολυάννα όμως ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες, και κατορθώνει να παραμείνει ευτυχισμένη μαμά κι ευτυχισμένη σύζυγος. Πώς; Aυτό θα σας αποκαλύψει τούτο το βιβλίο.