Η αδερφή μου η Κλάρα και το χοροπηδηχτό λουκανικάκι της - Inkiow, Dimiter (Βιβλία για παιδιά και για νέους : Η αδερφή μου η Κλάρα, 1995)
Η αδερφή μου η κλάρα έκανε οικονομίες και μάζεψε τετρακόσιες ολόκληρες δραχμές. Και μια που είμαστε και οι δυο μας δεινοί λουκανικοφαγοι, η κλάρα ξόδεψε όλες τις οικονομίες για ένα βασιλικό τσιμπούσι με λουκάνικα. Για κακή μου τύχη όμως, το δικό μου λουκανικάκι άρχισε να χοροπηδάει στο πιάτο μου σαν να ήταν στοιχειωμένο.