Η αδερφή μου η Κλάρα και ο φύλακας άγγελός της - Inkiow, Dimiter (Βιβλία για παιδιά και για νέους : Η αδερφή μου η Κλάρα, 1990)
Έχεις εσύ ένα φύλακα άγγελο; Η αδερφή μου η Κλάρα έχει έναν, και οπωσδήποτε πρέπει να είναι πιο δυνατός από το δικό μου - αλλιώς δε θα καθόμουν τρεις μέρες να γυαλίζω παπούτσια. . . Διάβασε μόνος σου τι άλλο ακόμα μας συνέβη. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει σ' αυτό το βιβλίο: Ο Ντιμίτερ Ινκιόφ καταφέρνει με πολλή μαστοριά να μπαίνει στο φανταστικό κόσμο ενός παιδιού. Οι αστείες απερισκεψίες των δύο παιδιών δε γίνονται ποτέ με κακή πρόθεση. Τα επεισόδια ξετυλίγονται πάντοτε σύμφωνα με την παιδική λογική. Ένα βιβλίο από τη σατιρική σειρά «Η Αδερφή μου η Κλάρα», που κάνει σ' όλο τον κόσμο τα παιδιά να γελούν.