Τα γενέθλια της μαγισσούλας - Baeten, Lieve (Παπαδόπουλος, 1997)
Η Νίκυ, η γνωστή μας μαγισσούλα, αυτή τη φορά χάνει τον αγαπημένο της γάτο, και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της. Από 4 χρόνων. Σχήμα 22x26 , σελ.32