Όχι ακόμα, κυρία λύκαινα - Roddie, Shen (Μοιραζόμαστε μια ιστορία, 2000)
Η κυρά - λύκαινα πεθαίνει της πείνας. Σκέφτεται πως θα είναι υπέροχο να φάει μια νόστιμη πάπια. Όμως μέσα απ' το παστίτσιο αβγό που βρήκε, ξεπηδά ένα γλυκούτσικο παπάκι που τη φωνάζει Μαμά. Το τι έγινε στη συνέχεια θα το μάθετε διαβάζοντας την τρυφερή ιστορία της κυρά-λύκαινας και του μικρού παπιού με τα' αστεία πόδια.