Μάχες που άλλαξαν την ιστορία : 50 αποφασιστικές μάχες σε 2500 χρόνια πολέμων - Regan, Geoffrey (Κασταλία, 2007)
Σ' αυτό το συναρπαστικό βιβλίο που θα προβληματίσει, ο ειδικός στη στρατιωτική ιστορία Τζέφρυ Ρήγκαν παρουσιάζει 50 από τις πιο καθοριστικές μάχες της παγκόσμιας ιστορίας. Η σημασία τους δεν έγκειται μόνο στην πληρότητα της νίκης ή της ήττας, που σημειώθηκε σ' αυτές, αλλά στη μακροπρόθεσμη επίδρασή τους στο μέλλον του κόσμου.