Το άσχημο παπάκι - Cernuschi, Claudio; Filippo, Maria de; Ζησιμοπούλου, Ουρανία (Φανταστικά παραμύθια, 1995)
Το κλασικό παραμύθι του ʼντερσεν με εντυπωσιακή εικονογράφηση και λιτά διασκευασμένο κείμενο, με ευανάγνωστα γράμματα για μικρά παιδιά.