Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα - Cernuschi, Claudio; Filippo, Maria de (Φανταστικά παραμύθια ;, 1995)
Καλώς ήρθατε στον πολύχρωμο κόσμο των κλασικών παραμυθιών που έχουν αγαπηθεί από ολόκληρες γενιές! «Τα Καινούργια Ρούχα του Αυτοκράτορα» είναι από τα πιο διασκεδαστικά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Στο παραμύθι αυτό η παιδική αθωότητα και η δύναμη της ειλικρίνειας λάμπουν σαν τον ήλιο.