Το μικρό αρκουδάκι έχει αυπνία - Σόμπατ, Βέρα; Langreuter, Jutta (Πρώτες εμπειρίες, 2000)
Ο Κανέλος δεν μπορεί να κοιμηθεί. Πότε θα κλείσει επιτέλους τα μάτια του; Οι γονείς του δεν μπορούν να ησυχάσουν. Ένα παιχνίδι δείχνει να βοηθάει αλλά μόνο για λίγο. Τελικά ποιος θα βρει τη λύση; Και πώς θα βοηθήσουν τον Κανέλο τα γούνινα ζωάκια του;