Η κόρη του μυλωνά (Τα παραμύθια που αγαπώ, 1990)
Το βιβλίο «Η κόρη του μυλωνά» είναι ένα από μία συλλογή από 11 κλασικά παραμύθια κατάλληλα για τα μικρά παιδιά και όπως πάντα με υπέροχη εικονογράφηση.