Barbie : η πιο γλυκιά δασκάλα - Γαλάτουλα, Τατιάνα (Αγαπημένη μου Barbie, 1998)
Παρασυρθείτε στις πολύχρωμες σελίδες του πρώτου βιβλίου της σειράς Αγαπημένη Bardie και ταξιδέψτε στο μαγευτικό κόσμο της πανέμορφης φίλης σας. Η Bardie είναι δασκάλα της τετάρτης δημοτικού κι έχει ετοιμάσει για τους μαθητές της μια φανταστική έκπληξη. Όποιος διαβάσει τα περισσότερα βιβλία σχετικά με τ άλογα, κερδίζει τέσσερα δωρεάν μαθήματα ιππασίας! Περισσότερο απ όλα τα παιδιά ενθουσιάζεται η μικρή Τζίλιαν, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στ άλογα! Θα καταφέρει, άραγε, να νικήσει στο διαγωνισμό; Μέσα από το βιβλίο Η πιο γλυκιά δασκάλα ξετυλίγεται μία υπέροχη, ρομαντική ιστορία που θα σας συναρπάσει!