Ο Τσάρλι πάει σχολείο - Courtin, Thierry, 1954-; Απαρτόγλου, Θεοδώρα (Τσάρλι, 2000)
Ο Τσάρλι, το πιο γλυκό πιγκουινάκι του κόσμου, έρχεται κοντά σας με τη νέα σειρά της Modern Times. Μέσα από τις πολύχρωμες εικονογραφημένες σελίδες του, που δε σκίζονται, ο Τσάρλι ζει υπέροχες στιγμές και μας μαθαίνει καινούρια πράγματα. Διαβάστε τα οκτώ πρώτα βιβλία του Τσάρλι και γίνετε οι καλύτεροι φίλοι του!