Νιόνιος ο ψώνιος - Garth, Tony (Τα Μικρά Τερατάκια ;, 2001)
Ο Νιόνιος είχε μια μεγάλη αγάπη... Τον εαυτό του! Στεκόταν με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη, γιατί τα πάντα πάνω του έπρεπε να είναι στην τρίχα!... Και κυρίως, οι τρίχες του κεφαλιού του!