Η κυρία παλαβούλα : και η βόλτα στη θάλασσα - Hargreaves, Roger (Νέα γαλάζια σειρά, 1999)
Οι τρελές περιπέτειες των Μικρών Κυρίων διασκεδάζουν τους μικρούς αναγνώστες και τους ψυχαγωγούν με τις έξυπνες και πρωτότυπες ιστορίες τους!