Η κυρία διάσημη - Hargreaves, Roger (Μικροί κύριοι, μικρές κυρίες, 1998)
Η κυρία Διάσημη ζούσε στο αγρόκτημα Χόλιγουντ. Σ' όλη της τη ζωή, η κυρία Διάσημη ονειρευόταν να γίνει διάσημη. Ήθελε να γίνει τόσο διάσημη, που όλες οι εφημερίδες να έχουν τη φωτογραφία της και να μοιράζει συνεχώς αυτόγραφα. Δεν ήξερε, όμως, πώς θα μπορούσε να το πετύχει αυτό. [...]