Γιαγιά με γκάζια - Ironside, Virginia (Ωκεανίδα, 2006)
Μια σύγχρονη γιαγιά αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ τα προβλήματα της ηλικίας της. Το γλεντάω αφάνταστα που αρχίζω να γερνάω και δεν αισθάνομαι πια υποχρεωμένη να κάνω όσα βαριόμουνα θανάσιμα μια ζωή. Ζήτω η ελευθερία! Βέβαια, με πονάνε τα γόνατα και πρέπει ν' αλλάξω τα γυαλιά μου γιατί δεν βλέπω πια ούτε μέσα στην κατσαρόλα, αλλά σκοτίστηκα. Όσο για το σεξ... τύφλα να 'χουν όλοι οι γκόμενοι μπροστά στον εγγονό μου! Το μόνο μου πρόβλημα είναι ο Άρτσι. Ο εφηβικός μου έρωτας, που ξαναβρεθήκαμε τελευταία και... Τι να πω στις φίλες μου, που είχα ορκιστεί ότι τέρμα οι άντρες;