Το ροζ φουστάνι - Αθανασιάδου, Ανθούλα (Κέδρος, 2003)
Τι κουραστικό που είναι να ασχολείσαι κάθε μέρα με το τι θα φορέσεις! 'Αντε να διαλέξεις κάλτσες... παπούτσια... ρούχα... Σου τρώει πολύτιμο χρόνο απ' το παιχνίδι. Έτσι, κι η Νιόβη δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα ρούχα της. Μέχρι που εμφανίζεται στη ζωή και.... στην ντουλάπα της το ροζ φουστάνι! Αυτό το ροζ φουστάνι θα την αλλάξει λίγο τη Νιοβίτσα μας, μα και η ντουλάπα της θ' αλλάξει πολύ το ροζ φουστάνι!