Βαρκελώνη - Sorensen, Annelise (Top 10, 2006)
Είτε ταξιδεύετε Α' θέση είτε με χαμηλό προϋπολογισμό, αυτός ο εύχρηστος οδηγός θα σας οδηγήσει σε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει η Βαρκελώνη. Δεκάδες λίστες με τις 10 καλύτερες προτάσεις. Οι "Top 10" επιλογές από τα 10 καλύτερα κτίρια της εποχής του μοντερνισμού μέχρι τα 10 καλύτερα κλαμπ, καταστήματα, παραδοσιακά φεστιβάλ και τάπας μπαρ. Βρείτε τον δρόμο σας με ευκολία χρησιμοποιώντας τους λεπτομερείς χάρτες που ξεδιπλώνουν από το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο καθώς και πολλούς άλλους μικρότερους στις εσωτερικές σελίδες. Ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ταξιδιωτικός οδηγός από τους αναγνώστες του "Guardian" και του "Observer".