Μόναχο : ο οδηγός σας με τις 10 καλύτερες επιλογές - Ledig, Elfi (Top 10, 2006)
Είτε ταξιδεύετε Α' θέση είτε με χαμηλό προϋπολογισμό, αυτός ο εύχρηστος οδηγός θα σας οδηγήσει σε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει το Μόναχο.