[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1908-1910] ([χ.ό.], 1908)
Κώδικας που περιέχει αλληλογραφία (οι επιστολές είναι πιθανόν οι πρωτότυπες) της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1908-1910 επί αρχιερατείας του Μητροπολίη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου