12 μήνες 13 φεγγάρια : μυθιστόρημα - Σκαργιώτης, Μάνθος, 1952- (Εμπειρία Εκδοτική, 2001)
Ο έρωτας της Ελένης αναστατώνει την ζωή του Στέφανου. Πώς να χωρέσει ο έρωτας μέσα στο χρόνο; Δώδεκα οι μήνες, δεκατρία τα φεγγάρια. Ίσως γιατί το φεγγάρι που περισσεύει να είναι για μια αγάπη σαν κι αυτή. Δυνατή κι ας είναι παράνομη.