6 σύγχρονοι μεγάλοι χάρτες : πολιτικοί, γεωφυσικοί : Ελλάδας, Ευρώπης, παγκόσμιος (Σαββάλας, 2005)
Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνονται έξι μεγάλοι (70χ100 εκ.) χάρτες -τρεις πολιτικοί και τρεις γεωφυσικοί-, οι οποίοι είναι εμπλουτισμένοι με ποικίλες πληροφορίες: περιέχουν στοιχεία για τους νομούς της Ελλάδας, για τα κράτη της Ευρώπης, για τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα κράτη της Γης, για τα μεγαλύτερα νησιά και βουνά τόσο της Ελλάδας όσο και του κόσμου.