Σύντροφοι στη ζωή : πρόγραμμα ερωτικής αρμονίας για μια σχέση με διάρκεια - Bloomfield, Harold M.D. (Κοινωνική ψυχολογία : Ψυχοθεραπεία, 1990)
Πρόγραμμα Ερωτικής Αρμονίας για μια σχέση με διάρκεια Το «Σύντροφοι στη ζωή» είναι ένα πρωτοποριακό βιβλίο για το ζευγάρι, αλλά και για κάθε γυναίκα και άντρα χωριστά. Διακρίνεται από τη βαθύτατη γνώση στα ζητήματα της ζωής του ζευγαριού και προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια σ αυτούς που θέλουν να εδραιώσουν μια ανθεκτική και δημιουργική σχέση στο γάμο τους. Μπορώ να πω πως είναι το καλύτερο βιβλίο που διάβασα για τη διαπροσωπική επικοινωνία και τον συναισθηματικό πλούτο. Ντένις Γουέτλεϋ Ένα θαυμάσιο, σπάνιο και πρακτικό βιβλίο για να κάνει την ρτωτική σας σχέση το ίδιο δροσερή και πλούσια όσο στο ξεκίνημά της. Τζ'εραλντ Ζαμπόλσκι Τοποθετήστε το «Σύντροφοι στη ζωή» στην κορυφή των βιβλίων που διαβάζετε, για να κρατήσει την ερωτική σχέση σας ακμαία και παντοτινή. Τζόρνταν και Μάργκαρετ Πωλ Ντένις Γουέτλεϋ