Η αλήθεια για τη μητέρα μου - Bond, Alison (Ωκεανίδα, 2006)
Όταν η Ρούμπι Βαλεντάιν, ένας θρύλος του Χόλιγουντ, ξαφνιάζει τον κόσμο με τη μυστηριώδη αυτοκτονία της, η Κέλι μαθαίνει κάτι ακόμα πιο συνταρακτικό ? η Ρούμπι ήταν μητέρα της. Έτσι η Κέλι αποφασίζει ν' αναζητήσει κάποιες απαντήσεις στο φανταχτερό κόσμο του Χόλιγουντ, όπου ανήκει η νέα της οικογένεια. Και σύντομα ανακαλύπτει ότι η αληθινή ζωή της Ρούμπι κρύβει τόσο δράμα και περιπέτεια, που ξεπερνάει κάθε φαντασία.