Νυχτερινή βάρδια - King, Stephen, 1947- (Φαντασία και τρόμος, 1992)
Δεκαεννιά από τα πιο συγκλονιστικά διηγήματα του Στέφεν Κινγκ - παράξενες ιστορίες ζοφερών πλασμάτων και ακατανόμαστων πράξεων από τη ζώνη του λυκόφωτος, όπου η φρίκη και η τρέλα παίρνουν αλλόκοτες, απόκοσμες μορφές. . . όπου ένας θόρυβος πίσω από τον τοίχο ή μια σκιά δίπλα στο κρεβάτι σημαίνει πάντοτε ότι κάτι αποτρόπαιο έχει βγει στο κυνήγι.