Μα γιατί δεν με καταλαβαίνεις : γιατί οι άντρες και οι γυναίκες σκεφτόμαστε διαφορετικά και πώς να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας - Pease, Barbara (Διόπτρα, 2004)
Γιατί οι άντρες και οι γυναίκες σκεφτόμαστε διαφορετικά και πώς να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας.