Η γυναίκα σκάνδαλο - Dyens, Dominique (Άρωμα γυναίκας, 2002)
Κομψή, σαγηνευτική, ερωτική. Η προσωποποίηση της χάρης και της θηλυκότητας. Παντρεμένη με τραπεζίτη και μητέρα δύο παιδιών. Η τέλεια ζωή. Η τέλεια πλήξη. Όταν για πρώτη φορά αποκτά εραστή, ένα γοητευτικό και νεότερο από αυτήν άντρα, η ζωή της ανατρέπεται. Ο τέλειος έρωτας. Η τέλεια απιστία. Κάποιος όμως φαίνεται να γνωρίζει για την παράνομη σχέση της.