Το δώρο του αετού - Castaneda, Carlos (Κάκτος, 1991)
Επιστρέφοντας στο Μεξικό, ο Κάρλος Καστανέντα μαθαίνει ότι ο δον Χουάν τον όρισε διάδοχό του. Για να κατακτήσει πλήρη τη γνωστική δύναμη του μάγου, στρέφεται στις αρχέγονες και μυστικές πηγές του σύμπαντος. Ένας κόσμος που κυριαρχείται από άγνωστους φόβους, παραισθήσεις και εκθαμβωτικά οράματα.