Τα κορίτσια ξενυχτάνε - Wilson, Jacqueline, 1945- (Μικρή πυξίδα, 2005)
Η στρογγυλούλα Έλλη, η Μάγδα η κουκλίτσα και η Νάντια το τυπάκι είναι τρεις αγαπημένες φιλενάδες. Έχουν αδυναμία στις βόλτες, αλλά έχουν και ωράριο! Πρέπει να είναι σπίτι στις εννιά. Διαφορετικά ο μπαμπάς... ζητάει εξηγήσεις! Αλλά τι να του εξηγήσεις όταν η αργοπορία οφείλεται επειδή ένα και μοναδικό αγόρι γύρισε και κοίταξε εσένα, την Έλλη το Βαρέλι; Μια σπιρτόζικη ιστορία της αγαπημένης Τζάκλιν Ουίλσον, που θα ξενυχτήσει όλα τα κορίτσια που θα τη διαβάσουν!