Αύριο φεύγω - Καλοστύπη, Μιρέλλα (Ελληνική λογοτεχνία, 2001)
Τι γίνεται όταν η φιλία περιφρονεί τον έρωτα; Τι γίνεται όταν ο έρωτας προδώσει τη φιλία; Πώς επανορθώνονται τα σφάλματα της καρδιάς και του νου; Πώς ξανακερδίζεται η εμπιστοσύνη στο φίλο και τον ερωτικό σύντροφο; Πώς συμφιλιώνεσαι με τον εαυτό σου όταν παραδεχτείς ότι όσο κι αν επηρεάστηκες, οι αποφάσεις και οι πράξεις ήταν δικές σου;