Πινακοθήκη της Ακαδημίας Βενετία - Χονδρουδάκη, Δήμητρα (Μεγάλα Μουσεία, 2006)
Η Πινακοθήκη της Ακαδημίας διαθέτει την πλουσιότερη συλλογή έργων ζωγραφικής από τη Βενετία και την ευρύτερη περιοχή του Βένετο, τεκμηριώνοντας την εξέλιξή της από τον 14ο έως τον 18ο αιώνα. Αρχικά δημιουργήθηκε ως συλλογή έργων των σπουδαστών της Ακαδημίας και αύξησε σταδιακά την κληρονομιά της χάρη σε ιδιωτικά κληροδοτήματα.