Λεξικό εκθεσιακών εννοιών : ένα πρακτικό αλφαβητάριο εννοιών που χαρτογραφεί το σύνολο του μαθήματος της έκθεσης - Κουτσούγερας, Δημήτρης (Λεξικά ;, 1996)
Το βιβλίο αυτό περιέχει αναπτυγμένες όλες τις έννοιες που περιέχονται στα θέματα τα οποία δόθηκαν στο μάθημα της έκθεσης των εισαγωγικών εξετάσεων από το 1964 έως το 1996. Έτσι, διδάσκοντες και μαθητές μπορούν να αποκτήσουν μια γενική εικόνα του μαθήματος και των τάσεών του στις «μεγάλες» εξετάσεις, αλλά και να προσποριστούν χρήσιμες και κρίσιμες για τις εξετάσεις ιδέες και υλικό. Μπορούν επίσης, με τη σιγουριά της συνολικής εποπτείας, να προγραμματίσουν την προετοιμασία τους. Επίσης, μπορούν να αντιμετωπίσουν μ αυτό το βιβλίο καλύτερα κάθε μελλοντική αλλαγή στο μάθημα, καθώς ο τρόπος που αναπτύσσονται οι έννοιες κινείται προς την κατεύθυνση του νέου κριτικού πνεύματος που θα διέπει την οποιαδήποτε αλλαγή.