Σημειώσεις συμβολικής - Καρμίρης, Ιωάννης Ν., 1903-1988 (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Θεολογική Σχολή, 1952)
Διαίρεσις Εκκλησιών -- Θεία Αποκάλυψις -- Συμβολικά βιβλία Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας