Ψυχολογία της θρησκείας - Gruehn, Werner (Φοίνιξ τυπογρ., 1938)
Η εξέλιξη της ψυχολογίας της θρησκείας -- Αι μέθοδοι της ψυχολογίας της θρησκείας -- Γενετική ψυχολογία της θρησκείας -- Θρησκευτική και ατομική ψυχολογία -- θρησκευτική ψυχοπαθολογία -- Κοινωνική ψυχολογία της θρησκείας